verkoop / verhuur / verzekering / taxatie

Contact

Meer informatie nodig?

U wenst een instrument te verkopen of wil er gewoon meer over weten? Dan kunnen wij door onze jarenlange ervaring u een objectief oordeel geven.

U kan bij ons terecht voor een waardebepaling en een gepaste verzekering. Gert Schrijvers werd door de Lark Insurance Company als Belgisch expert geaccrediteerd.

Gelieve in het formulier hierboven uw gegevens en vraag in te vullen. We komen snel bij u terug.

WELKOM

Adres
Guido Gezellestraat 8/1
B-3500 Hasselt

Tel.: 0032 (0)11 23 36 74

Enkel op afspraak

Openingsuren
Dinsdag-Vrijdag
10:00 - 12:30u
14:00 - 18:00u
Zaterdag
10:00 - 13:00u
14:00 - 18:00u

Gesloten op maandag

OVER ONS

Gert Schrijvers is opgeleid in de Franse vioolbouwtraditie en werkte in verschillende Parijse ateliers. Sinds 1992 heeft hij zich gevestigd in Hasselt als restaurateur en hersteller van fijne strijkinstrumenten. Hij is niet alleen een vakbekwaam handelaar maar is bovendien ook expert in kwaliteitsinstrumenten.
Hij is lid van EILA.

Reeds meer dan 25 jaar ademt het atelier traditie en kwaliteit uit en wordt het geassocieerd met restauraties die herkomst en karakter van de instrumenten bewaren. De combinatie van respect voor tradities en hedendaagse innoverende technieken maakt dat er al heel wat unieke instrumenten het atelier verlieten en bespeeld worden door getalenteerde muzikanten over heel de wereld.

Deze website is slechts een introductie tot onze collectie historische instrumenten en het talent van onze ambachtsmensen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

#atelierschrijvers #violinschrijvers

© Gert Schrijvers, 2019

Nederlands (België)